Редактор: e-mail: Кадър и видео Фейсбук/бТВДепутати от различни цветове не можаха да

...
Редактор: e-mail: Кадър и видео Фейсбук/бТВДепутати от различни цветове не можаха да
Коментари Харесай

Румен Радев: Отиващото си правителство изцеди хазната със спорни проекти и безразборни предизборни харчове

Редактор: 

e-mail: 

Кадър и видео Фейсбук/бТВ

Депутати от разнообразни цветове не можаха да се обединят към идеята за свободна и обективна България. Нещо повече, аз оставам уверен, че бъдещето ни като народ зависи от способността ни да се сплотяваме към честността закона и родолюбието. Вярвам, че демократичното единодушие на персони от всякакви хоризонти ще ни изведе по пътя към демократична, почтена и просперираща България. Предстоят ни тежки месеци, тежко завещание и, несъмнено, засилена опозиция от силите на статуквото. В тази конюнктура пред този длъжностен кабинет стоят значими задания - да подсигурява естественото действие на страната, да обезпечи почтени избори, обявявайки война на купения избор, да разкрие, доколкото е допустимо за два месеца, същинската картина за положението на страната, и най-важното, да направи първата крачка към укрепването на държавността, да даде убеденост на българите, че страната може да се ръководи честно, транспарантно и отговорно. 

Това сподели президентът Румен Радев при представянето на служебния кабинет.

Отиващото си държавно управление изцеди хазната със противоречиви планове и безразборни предизборни разходи, абдикира от отговорност и не внесе в Народното събрание предложение за актуализация на бюджет. Остави в най-трудния миг без финансова поддръжка пенсионерите, медиците и бизнеса. Вие, уважаеми министри, ще би трябвало да положите оптимални старания, с цел да докажете, че грижата за хората е най-важният приоритет на всяко едно ръководство, сподели още Румен Радев.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР